söndag 19 april 2009

Länsförbundets årsmöte i Åmål 18 april

Birgitta Palmertz avgår från nomineringskommittén och fick blommor och TACK från Anita Brodén.
Moa Granqvist berättade om LUFs aktiviteter och framtida valkampanjande.
Michelle Winkler från Lilla Edet var en av fyra nya ordföranden för lokalföreningarna i norra Älvsborg.Roland Utbult, EP-kandidat, sjöng och berättade om sin bakgrund och därmed värdegrund.


Nina Larsson, riksdagsledamot från Karlstad, sitter i trafikutskottet och berättade om deras arbete.Ordförande i Åmål hälsar oss välkomna.
Rigmor, Birgitta, Bosse, Nanna, Moa, Mattias och jag åkte till Åmål för att vara med på länsförbundets årsmöte. Det var en bra dag. Vi valde folk till diverse styrelser och kommittéer och lite annat smått och gott. Själv påpekade jag att könsfördelningen fortfarande 2009 är väldigt skev i många sammanhang, männen dominerar. I de fall en kommun har fler platser än en i en styrelse, föreslås genomgånende en kvinna och en man. Men i de fall en kommun ska föreslå enbart en person, tenderar man att föreslå en man. Kanske är det så att det ska vara obligatoriskt för en kommun att föreslå en man och en kvinna till varje post. Ja, något måste vi hitta på för det här känns förvånansvärt omodernt.

Inga kommentarer: