tisdag 1 januari 2013

Gott nytt uppdaterat år


Med lite tur, och under förutsättning att ni bor i Lerums kommun, fick ni en julhälsning från oss i december (många mil har vi gått för att lägga dem i era brevlådor). Om inte, vill jag gärna berätta vad som står på baksidan av den där julhälsningen. För där står nämligen två saker. Det ena är att ni i fortsättningen kommer att kunna delta digitalt på våra partimöten. Med det menar vi att finns tillgängliga på facebook och twitter när vi träffas, och håller er uppdaterade på vad vi pratar om, och ge er en möjlighet att tycka till - även om ni inte har någon möjlighet att vara med på mötena.

Det andra är att vi en gång i månaden kommer att strunta i våra partimöten och istället sätta oss och prata på någon restaurang i Lerum, Floda, Gråbo eller Sjövik. Då är ni väldigt välkomna att titta förbi och slå er ned en stund.

Just nu har jag inte full koll på vilka datum och tider som gäller, men håll utkik här på bloggen, jag ska hålla er underrättade. Information om det här och annat kan du även få på vår hemsida , på twitter och via vår facebookgrupp. Allt är inte färdigt och uppdaterat, men vi jobbar på det. Vi bygger vidare.

Gott nytt år allesammans!


Inga kommentarer: